Atomizer za voće 700 litara Ø 800 - cena 2210 eur

Pozovite za cenu
069/270-4186
Morate se registrovati da biste videli cene

ATOMIZER sa Italijanskom pumpom

 

-          Pumpa Delta 75

-          Tri klipa

-          75 lit/min

 

700 Litara

2210 EURA

 

Daljinska komanda iz kabine

Cena atomizera + 56 EURA

Samopunjenje

Cena atomizera + 56 EURA

  • GARANCIJA KVALITETA Ferguson kao proizvođač i distributer garantuje kvalitet i funkcionalnost svojih proizvoda GARANCIJA KVALITETA Ferguson kao proizvođač i distributer garantuje kvalitet i funkcionalnost svojih proizvoda
  • Način isporuke: brzom poštom ili preuzimanje u prodavnici. Cena isporuke zavisi od težine pošiljke i važi prema cenovniku BEX kurirske službe. Način isporuke: brzom poštom ili preuzimanje u prodavnici. Cena isporuke zavisi od težine pošiljke i važi prema cenovniku BEX kurirske službe.
  • Pravo na reklamaciju proizvoda u garantnom roku imaju sva pravna i fizička lica kao kupci proizvoda Pravo na reklamaciju proizvoda u garantnom roku imaju sva pravna i fizička lica kao kupci proizvoda
  • Za Agron MAG proizvode postoji mogućnost isporuke našim kombi prevozom. Cena isporuke je 35 din/km. Za Agron MAG proizvode postoji mogućnost isporuke našim kombi prevozom. Cena isporuke je 35 din/km.
  • Molimo vas da cene pre kupovine proverite telefonom. Cena na sajtu može biti neažurirana. Molimo vas da cene pre kupovine proverite telefonom. Cena na sajtu može biti neažurirana.

Specifikacija

Agron MAG
Atomizeri