Lassa 215/60 R16C 103/101T TRANSWAY

Pozovite za cenu
069/270-4186
Morate se registrovati da biste videli cene

EU-POTROŠNJA EU-WET GRIP EU-BUKA
E B 72 db

INDEKS NOSIVOSTI INDEKS BRZINE
875/825 kg 190 km/h
Širina Visina Prečnik
215 60 16
  • GARANCIJA KVALITETA Ferguson kao proizvođač i distributer garantuje kvalitet i funkcionalnost svojih proizvoda GARANCIJA KVALITETA Ferguson kao proizvođač i distributer garantuje kvalitet i funkcionalnost svojih proizvoda
  • Način isporuke: brzom poštom ili preuzimanje u prodavnici. Cena isporuke zavisi od težine pošiljke i važi prema cenovniku BEX kurirske službe. Način isporuke: brzom poštom ili preuzimanje u prodavnici. Cena isporuke zavisi od težine pošiljke i važi prema cenovniku BEX kurirske službe.
  • Pravo na reklamaciju proizvoda u garantnom roku imaju sva pravna i fizička lica kao kupci proizvoda Pravo na reklamaciju proizvoda u garantnom roku imaju sva pravna i fizička lica kao kupci proizvoda
  • Za Agron MAG proizvode postoji mogućnost isporuke našim kombi prevozom. Cena isporuke je 35 din/km. Za Agron MAG proizvode postoji mogućnost isporuke našim kombi prevozom. Cena isporuke je 35 din/km.
  • Molimo vas da cene pre kupovine proverite telefonom. Cena na sajtu može biti neažurirana. Molimo vas da cene pre kupovine proverite telefonom. Cena na sajtu može biti neažurirana.

Vaš pomoćnik u svim vremenskim uslovima! Transway, guma nove generacije za laka teretna vozila. Maksimalna trakcija na mokrim površinama i udobnost u vožnji - Cik-cak geometrija kanala na centralnim žljebovima i sitni kanali i udubljenja na centralnim i ramenim blokovima, zajedno sa specijalnom smesom gaznog sloja, pružaju izvrsnu trakciju na mokrim površinama. Dug životni vek i trajnost - Jaka konstrukcija tela i širok gazni sloj povećavaju vek trajanja gume. Jaka čelična konstrukcija pojasa obavijena 'Belt-end-gum' sistemom na rubovima povećava trajnost gume u toplim klimatskim uslovima i pri teškim uslovima rada. Unapređena smesa gaznog sloja osigurava ovom profilu dug životni vek, a specifičan dizajn uzorka sprečava zadržavanje kamenčića u kanalima. Poboljšana udobnost i smanjen nivo buke - Poboljšana konstrukcija osnove, pojačana dvostukim slojem punjenja u obilku slova 'S', povećava udobnost u vožnji i kontrolu upravljanja. Brojni kanali i sitni žljebovi na uzorku gaznog sloja osiguravaju vrhunsku udobnost povećavajući savitljivost gume za vreme njenog kontakta sa površinom. Zahvaljujući modernom uzorku gazne površine koji je dizajniran uz pomoć naprednog softvera za simulaciju buke, nivo buke je sveden na minimum. Odlične performanse kontrole i kočenja - Specifičan oblik centralnih i ramenih rebara dovodi do povećanja trakcije, kontrole upravljanja i do skraćivanja zaustavnog puta.

Specifikacija

Prečnik gume
16
Širina gume
215
Visina gume
60
Sezona
Letnje gume