Lassa 195/60 R15 88H SNOWAYS 3

Pozovite za cenu
069/270-4186
Morate se registrovati da biste videli cene

EU-POTROŠNJA EU-WET GRIP EU-BUKA
E E 72 db

INDEKS NOSIVOSTI INDEKS BRZINE M+S
560 kg 210 km/h Da
Širina Visina Prečnik
195 60 15
  • GARANCIJA KVALITETA Ferguson kao proizvođač i distributer garantuje kvalitet i funkcionalnost svojih proizvoda GARANCIJA KVALITETA Ferguson kao proizvođač i distributer garantuje kvalitet i funkcionalnost svojih proizvoda
  • Način isporuke: brzom poštom ili preuzimanje u prodavnici. Cena isporuke zavisi od težine pošiljke i važi prema cenovniku BEX kurirske službe. Način isporuke: brzom poštom ili preuzimanje u prodavnici. Cena isporuke zavisi od težine pošiljke i važi prema cenovniku BEX kurirske službe.
  • Pravo na reklamaciju proizvoda u garantnom roku imaju sva pravna i fizička lica kao kupci proizvoda Pravo na reklamaciju proizvoda u garantnom roku imaju sva pravna i fizička lica kao kupci proizvoda
  • Za Agron MAG proizvode postoji mogućnost isporuke našim kombi prevozom. Cena isporuke je 35 din/km. Za Agron MAG proizvode postoji mogućnost isporuke našim kombi prevozom. Cena isporuke je 35 din/km.
  • Molimo vas da cene pre kupovine proverite telefonom. Cena na sajtu može biti neažurirana. Molimo vas da cene pre kupovine proverite telefonom. Cena na sajtu može biti neažurirana.
  • Nije moguće obaviti porudžbinu ispod 2000 dinara Nije moguće obaviti porudžbinu ispod 2000 dinara

Snoways 3 ima jedinstvene karakteristike, u mogućnosti je ispuniti zahteve koje diktiraju najteži zimski uslovi vožnje. Snoways 3 osigurava viši nivo upravljanja i kontrole na snegu i ledu zahvaljujući svojim novim zimskim komponentama i inteligentno dizajniranom gazećem sloju. Osim toga, ona pruža jednako optimalne performanse na mokrim i suvim površinama u zimskim uslovima. Ispitano i odobreno od strane TÜV SÜD, zaustavni put Snoways 3 gume na ledu i snegom prekrivenim površinama smanjena je za 7% u odnosu na prethodnike i bočno prianjanje povećano je za 9% na ledu u odnosu na prethodne gume. Ukupna uspešnost Snoways 3 na snegu su porasli za 7%. Uz povećanu fleksibilnost boku i gazeće površine, Snoways 3 obezbedjuje izuzetan nivo vuče i udobnost čak i u najtežim zimskim uslovima. Snoways 3 tehnologija - Posebano dizajnirani cik-cak kanali koji povećavaju prianjanje na snegu i ledu. - Visoki poprečni kanali raspršuju vodu iz središnjeg prostora gaznog sloja što dodatno smanjuje mogućnost nastajanja aquaplaninga. - Optimizovan kruti uzorak doprinosi boljem upravljanju na suvim površinama. - Visoke uzdužne brazde efikasno odvode vodu i smanjuju rizik aquaplaninga. - Poboljšane performanse na mokrim podlogama zahvaljujući novoj smesi gaznog sloja od silicijum-oksida. Njegova poboljšanja u odnosu na postojeći spektar sastoji se od uravnotežene sigurnosti zaustavljanja na mokrim i suvim površinama kako bi se osiguralo vrhunsko držanje na putu, niski otpor kotrljanja i bolje performanse na područjima pokrivenim snegom i ledom, ključne osobine po kojima su Lassa gume poznate širom sveta. Snoways 3 će biti dostupan u veličinama od 14' do 18' (inča) namenjen putničkim vozilima.

Specifikacija

Prečnik gume
15
Širina gume
195
Visina gume
60
Sezona
Zimske gume